Leerzame training Storytelling en Public Speaking gevolgd!

3 februari 2019

Hoe druk je ook bent met je werk, het blijft belangrijk om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling! Vorige week ben ik naar Engeland gegaan om daar een training Storytelling en Public Speaking te volgen. Vier dagen lang volledige focus op mijn persoonlijke ontwikkeling. Super leerzaam en geeft weer energie voor het komende half jaar!

Terug naar alle blogs
©2022 Jeroen Heerema
Accepteer cookies Niet accepteren Jeroenheerema.nl gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van deze website geanonimiseerd te analyseren zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Ook gebruik ik na aparte toestemming cookies en scripts die uw gegevens niet anonimiseren zodat zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Meer informatie kun je vinden op de Privacy Policy pagina.