Nieuwe uitdagende opdracht bij Coop supermarkten!

20 december 2018

Soms lopen dingen allemaal net even iets anders dan je had verwacht. Ineens kwam er een mooie uitdaging op mijn pad, die ik niet kon laten gaan. Met veel enthousiasme ga ik in de komende periode een deel van mijn tijd met een interim opdracht bij Coop aan de slag als E-commerce Teamlead. Samen met een fantastisch team werken aan de grote ambitie om Coop de beste online supermarkt van Nederland te maken! Lokaal- en servicegericht, want samen maken we het verschil!

Ondernemen is keuzes maken, doen wat goed voelt en er vol voor gaan! Ik sta nog maar aan het begin van mijn ideeën en in het nieuwe jaar zet ik mijn plannen voor Future = Digital voort! To be continued!

Voor nu wens ik jullie fijne feestdagen toe, en een succesvol 2019!

Terug naar alle blogs
©2022 Jeroen Heerema
Accepteer cookies Niet accepteren Jeroenheerema.nl gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van deze website geanonimiseerd te analyseren zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Ook gebruik ik na aparte toestemming cookies en scripts die uw gegevens niet anonimiseren zodat zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Meer informatie kun je vinden op de Privacy Policy pagina.