Tell the world! – Na 5 jaar besloten om voor mijzelf te beginnen.

8 november 2018

5 jaar geleden nooit gedacht dat ik op dit punt aan zou komen in mijn leven. Ik heb na 5 jaar met veel plezier voor De Nieuwe Zaak gewerkt te hebben, mijn baan opgezegd.

Nu zul je denken, WAAROM en Wat ga je nu dan doen? Daar ga ik je nog niet teveel over vertellen…

Één ding kan ik je al wel verklappen en dat is dat ik ervan overtuigd ben dat de toekomst digitaal is en dat we pas aan het begin staan van een nieuwe digitale wereld waarin data en technologie belangrijker zijn dan ooit tevoren.

FUTURE = DIGITAL

In de komende periode neem ik jullie in wat mijn plannen zijn en waarom ik deze keuze gemaakt heb.

Mijn visie: Met energie en enthousiasme, mijn verhalen vertellen om mensen te inspireren!

 

Volg me op Instagram

Terug naar alle blogs
©2022 Jeroen Heerema
Accepteer cookies Niet accepteren Jeroenheerema.nl gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van deze website geanonimiseerd te analyseren zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Ook gebruik ik na aparte toestemming cookies en scripts die uw gegevens niet anonimiseren zodat zodat ik de functionaliteit en effectiviteit kan aanpassen waar nodig. Meer informatie kun je vinden op de Privacy Policy pagina.